torstai 15. maaliskuuta 2012

Maaliskuun maha

Operaatio vatsalihakset esiin on vähän ajanut karille, mutta aina jotain pientä. Tällainen on tilanne tänä aamuna:


Navan alapuolelle on alkanut ilmestyä jotain muuta muotoa kuin pömppää, mikä on kyllä ihan positiivistä kehitystä. Silti tuossa olisi kyllä aikamoinen työstäminen, että voidaan ihan erottuvista vatsalihaksista puhua. Liikun tosi paljon - kolme capoeiraa viikossa, yksi-kaksi salia ja nyt lenkkeily taas - mutta sitä vastoin kaikenlainen Espanjan yössä tanssaaminen ja siitä toipuminen verottaa aikalailla.

En kuitenkaan ole erityisen kiinnostunut pilaamaan loppua täälläoloaikaa - kerrankos sitä hitto vie bailataan Espanjassa, sitäpaitsi tämä voi olla viimeinen mahdollisuuteni viettää tällaista elämää, että aamuseitsemältä kotiin ja unta ja lorvailua koko seuraava päivä - joten en stressaa tästä liikaa.

Nyt aion kuitenkin vaihtaa hiilihappopitoiset juomat takaisin viiniin, jota pääsääntöisesti Suomessakin baarissa join. Täällä kuluu huomattavat määrät Tinto de veranoa, joka tarkoittaa punkkua ja sitruunamehua. En ikinä juo Suomessa mitään, missä on sokerijuomia, mutta täällä se on jotenkin kuulunut asiaan.

Ne on ne pienet valinnat. Karkkipäivä lauantaissa on pitänyt kohtalaisen hyvin, pieniä suupaloja tai lipsumisia lukuunottamatta. Ja parempi hidas kehitys alaspäin kuin että huomaisi selvästi joka kuukausi, että hitto että sitä on lihonut! Tällainen projekti pelkällä olemassaolollaan muuten auttaa kurin säilyttämisessä, kun tietää olevansa tilivelvollinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

No, mitäs tuumaat?